Gólyalábasok
Tűzzsonglőr
LED show - Fénycirkusz
előzőelőző
következőkövetkező
Shadow

Célkitűzés

Csapatunk széleskörű szórakoztató szolgáltatásokat nyújt cirkuszi tematikájú előadásokkal. Folyamatosan bővítjük repertoárunkat, és célunk, hogy megrendelőink álmaik rendezvényét valósíthassák meg.

Vállaljuk vállalati és privát rendezvények, esküvők, gálavacsorák és egyéb rangos események fellépő művészeinek megszervezését.

Csapat

Csapatunk kizárólag profikból áll. Legnépszerűbb mutatványosaink közé tartoznak a LED és tűzzsonglőrök, a gólyalábasok, a táncosok, a zsonglőrök, a tematikus karakterek és a bohócok.

Biztonság

Számunkra a biztonság a legfontosabb. Magasan képzett artistákkal dolgozunk, és büszkék vagyunk a fellépések biztonságos lebonyolítására.

Rugalmas szervezés

Rugalmasak vagyunk (szó szerint) és keményen dolgozunk, hogy az ügyfeleinknek magas fokú szórakoztatást nyújtsunk. Akár egy hangulatos programot, akár hatalmas produkciót szeretne a cirkuszi artisták segítségével, pontosan tudjuk, mire van szüksége. Foglalja le előadásainkat most, hogy felejthetetlenné tegye eseményét.

Produkciók

Ismerkedjen meg a műsorokkal. A produkciók részletes ismertetői és a gazdag médiatartalom segítségével bepillantást nyerhet tevékenységünkbe.